Černý čaj z oblasti Yunnan, zemitá chuť. Výrazná, silná vůně. Rarita degustovaná již čínskými císaři.
Složení: černý čaj Pu-Erh (min.85,2%), šípkové oplodí, kousky jablka, zelené mate, aroma, vousatka citrónová.
V Číně také známá jako Xiao Tuocha (čaj do misky). Vybrané sorty Pu-Erh Tea jsou lisovány do malých "vosích hnízd", které mají překvapivě bohatý a nasládlý nálev s plnou chutí a jemným zakončením.
Složení: černý čaj Pu-Erh (min.79,3%), ginkgo, kousky guarany (min.3,6%), černý a červený rybíz, aroma, listy maliníku, květy pivoňky a chrpy polní, listy ostružiníku.
Kvalitní sypaný pu-erh z roku 2007 v gongting kvalitě, oblast Lincang.
Laochatou - Staré čajové hlavy. Čajové hrudky z roku 2007, oblast Jingmai. Hrudky jsou jeden z druhů zpracování shu pueru. Díky zpracování se čaj rovnoměrně louhuje a dává řadu vyvážených a příjemných nálevů silné a uspokojující chuti se sladkým datlovým nádechem.
Blend z různých kvalit pueru. Oblast Menghai 2008
Čaj z velkolisté variety junnanského čajovníku pocházející ze starších stromů (qiao mu). Oblast Simao, Jingmai a Menghai. Rok 2008
Maocha pochází z oblasti hor Jingmai a je sklízená ve výšce více než 2000 metrů nad mořem, pochází z roku 2006, lisováno v roce 2007, jde tedy o 5 let starý shu koláč.
Chuť nálevu silně ovlivněna vůní mandarinky. Shu puer pochází z Yunnanu. Mandarinky pochází z města Xinhui (Guangdong). Kompletace v Heshan Tea and Fruit Institute (Guangdong). Obrázek je pouze informativní. Počet kusů do váhy 100g se různí podle váhy jednotlivých kousků. Jejich přibližná váha je 15-25g.
Čaj výrazné medově květinové plné chuti s velmi příjemným dozvukem v ústech, ušlechtilé vůně. Čaj nápadně připomíná Xiaguan Tuocha ve stejné výběrové receptuře Jiaji. Čaj pochází z ekologického zemědělství a nese značku Organic. Kvalita Jiaji. Lisováno v roce 2008.
Čaj lisovaný tradičně do bambusu. Jde o shu puer z roku 2008, oblast Wen Shan area. Chuť jde do velmi zajímavých tónů, ovlivněných zalisováním do bambusu, zejména v prvním nálevu. Čistá váha čaje je 100g. Po zakoupení je lepší bambus rozloupnout a nechat víc na vzduchu.
Čaj lisovaný tradičně do bambusu. Jde o sheng puer z roku 2008, oblast Wen Shan area. Chuť jde do velmi zajímavých tónů, ovlivněných zalisováním do bambusu, zejména v prvním nálevu. Čistá váha čaje je 100g. Po zakoupení je lepší bambus rozloupnout a nechat víc na vzduchu.
Velmi příjemná ovocná až květinová chuť. Lístky pochází z oblasti Jingmai. Ročník 2008.
Maocha pochází z oblasti hor Jingmai a je sklízená ve výšce více než 2000 metrů nad mořem, druhá jarní sklizeň roku 2007. Daye - Velké listy ze stromů starých nad 100 let.
Čaj výrazné medově květinové plné chuti s velmi příjemným dozvukem v ústech, ušlechtilé vůně. Čaj nápadně připomíná Xiaguan Tuocha ve stejné výběrové receptuře Jiaji. Čaj pochází z ekologického zemědělství a nese značku Organic. Kvalita Jiaji. Lisováno v roce 2008.
Pionýrský yesheng koláček. Materiál z divokých čajových stromů rostoucích ve výšce 2600 metrů nad mořem. Lisováno v Meng Long TF. Sklizeň konec března 2011.
Blend z různých stromů z oblasti hory Jingmai. Výrazně květinová chuť nálevu.
Čaj i lisování z roku 2008, v chuti poměrně vyzrálý koláč do ovocných tónů. Jedná se o produkci obchodníka s čajem, neni to tovární produkce.