Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Před zaschnutím se čajové lístky speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Jeden z nejznámějších čínských oolongů z provincie Guangxi, Fujian. Má pevně svinuté, tmavě zelené lístky, které po zalití uvolňují květinovou vůni. Chuť je mírně rostlinná, nasládlá. Vhodný pro více nálevů, přičemž každý má svůj nezaměnitelný charakter.
Tradičně zpracovávaná Tie guan yin (nese přídomek laocha-starý čaj) určená k procesu zrání byla pečlivě vybírána z jarních lístků vysoké kvality (v roce 2008). Předtím než byl čaj uskladněn ve vesnici Xianghua (oblast Anxi) podstoupil zde 100 hodinový proces pečení. Výsledkem skladování a procesu zpracování je plná chuť a dlouhý aftertaste připomínající čokoládovo-ovocnou chuť s lehkými podtóny medu. Z hlediska tradiční čínské medicíny je čaj proslavený svými účinky na žaludek.
Vyšší sorta čaje, který nese název Medová orchidej. Pochází z provincie Guandong (oblast Fenghuang Shan) a je typický svou harmonickou květinovo-ovocnou chutí s přívlastky zralých meruňek a li-či. Oxidace 25%, středně silné pečení na dřevěném uhlí.
Vyšší sorta sklizně z vesnice Xianghua (oblast Anxi). V nálevu je přítomná příjemná květinová vůně, lze mnohokrát zalít.